måndag 12 september 2011

12-Sep-2011 11:58 inte

Svårt att försäkra funktionshindrade barn :: Förälder: "Bolaget vill helt enkelt inte hjälpa till."
url: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tufft-forsakra-funktionshindrade-barn_6460532.svd

Vill inte utropa sig som segrare :: SvD:s Karin Henriksson: Slutsatsen i tillbakablickarna blir att världen inte förändrades så mycket som det förutspåddes den fruktansvärda terrormorgonen.
url: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/obama-vill-inte-utropa-sig-som-krigets-segrare_6460526.svd

Fortsatt väntan för Malmö :: Det blev inget besked för Malmö om brottnings-VM 2015, när det internationella brottningsförbundet Fila höll kalenderkonferens i Istanbul på söndagen.
url: http://www.svd.se/sport/fortsatt-vantan-for-malmo_6460276.svd

Ny utställning med Bob Dylan :: Bob Dylan är aktuell med nytt material - en konstutställning med tidigare inte visade alster.
url: http://www.svd.se/kultur/ny-utstallning-med-bob-dylan_6460146.svd

"Vi har inte tvingats dementera" :: TV4: Har bara informerat om demokratiska spelregler.
url: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-har-inte-tvingats-till-nagon-dementi_6460010.svd

Justin Timberlake prioriterar filmen :: I "Friends with benefits" får vi se Justin Timberlake som vi aldrig sett honom. De många sexscenerna lämnar inte mycket till fantasin.
url: http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/justin-timberlake-prioriterar-filmen

Erdogan på besök i Egypten :: Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan besöker Egypten för överläggningar med landets interimsstyre.
url: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/erdogan-pa-besok-i-egypten_6461922.svd

Strauss-Kahn utfrågas av polis :: Den internationella valutafonden IMF:s förre chef Dominique Strauss-Kahn utfrågas i dag av fransk polis som en del i utredningen av våldtäktsanklagelser från en journalist från 2003.
url: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/strauss-kahn-fragas-ut-av-polis_6461856.svd

Hackad fjärrkontroll tystar TV automatiskt :: Erkänn att tanken slagit dig; om man ändå kunde få tyst på TV:n så fort någon man ogillar eller av andra skäl inte vill lyssna på dyker upp.
url: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d'055&a%31072&from=rss

Erdogan på besök i Egypten :: Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan besökte på måndagen Egypten för överläggningar med landets interimsstyre. Senare i veckan ska han resa vidare till Libyen och Tunisien.
url: http://www.dn.se/nyheter/varlden/erdogan-pa-besok-i-egypten

Iran avrättar fem knarkdömda :: Iran avrättade på måndagen fem personer som dömts för narkotikasmuggling. De fem dödsdömda, som inte namngivits, hängdes i ett fängelse i centrala Iran enligt den statliga nyhetsbyrån Fars.
url: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d'055&a%30972&from=rss

Sökpådrag efter försvunnen man :: En man i 60-årsåldern som på söndagen anmäldes försvunnen i Råneå, norr om Luleå, hade ännu på måndagsförmiddagen inte hittats.
url: http://www.dn.se/nyheter/sverige/sokpadrag-efter-forsvunnen-man

Sökpådrag efter försvunnen man :: En man i 60-årsåldern som i går anmäldes försvunnen i Råneå, norr om Luleå, har ännu inte hittats.
url: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sokpadrag-efter-forsvunnen-man_6461618.svd

Misstänkte krigsförbrytaren nekar igen :: Den misstänkte 34 årige serbiske krigsförbrytaren nekar till alla anklagelser när rättegången inleddes. Om han ändå skulle fällas hävdar försvaret att han inte kan betala skadestånd eftersom han var i myndighetstjänst för Serbien.
url: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid�&artikelF91198

Bilbranschen märker inte av krisen :: Bilbranschen har ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen. Bil Sweden lämnar därför prognosen för försäljningen under helåret 2011 oförändrad.
url: http://www.dn.se/ekonomi/bilbranschen-marker-inte-av-krisen

Bilbranschen märker inte kris :: Har ännu inte påverkats av den försämrade konjunkturen.
url: http://www.svd.se/naringsliv/bilbranschen-marker-inte-av-krisen_6461504.svd

Göteborgs konstbiennal hotades :: Mitt under vernissagefesten för Göteborgs internationella konstbiennal fick Röda Sten utrymmas efter ett hot riktat mot konsthallen.
url: http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/goteborgs-konstbiennal-hotades

Användningen av växtskyddsmedel minskar inte :: Trots att Jordbruksverket försökt få jordbrukare och trädgårdsodlare att använda mindre växtskyddsmedel, så visar färsk statistik att användningen var lika stor förra året, som den var 2006.
url: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid�&artikelF90425

Australien ger inte upp asylavtal :: Australiens premiärminister Julia Gillard ger inte upp försöken att skicka flyktingar till Malaysia, trots att Australiens högsta domstol underkänt det avtal som länderna tecknat.
url: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/australien-ger-inte-upp-asylavtal_6461010.svd

Glöm inte Ionescos dödspjäs ::
url: http://www.svd.se/kultur/litteratur/glom-inte-ionescos-dodspjas_6460370.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar